About me

Mijn naam is Annemie en ik ben 56 jaar, de perfecte leeftijd om aan iets nieuws te beginnen. Ik heb drie fijne kinderen - Yana, Leni en Robin. Aangezien die mooi op weg zijn hun eigen leven in handen te nemen, heb ik plots tijd om eens na te denken hoe die nieuwe periode er voor mezelf kan uitzien.

 

Ik hou van mode en kunst, en ben heel graag onder de mensen. Soigneren is mijn specialiteit! Ik ben geen uitblinker of een kenner, ik hou van vanalles een beetje, alles wat creatief, muzikaal en cultureel is. Het is misschien dat waar ik dan wel goed in ben. Graag wil ik mensen die talent hebben ertoe aanzetten daar meer van te genieten en het ook naar buiten te brengen, de wereld heeft zo’n nood aan eigenheid en persoonlijkheid...

 

De kleding die in mijn winkel te koop is, koos ik met het oog op duurzaamheid. Naast de grotere, bekendere merken bieden we ook beginnende brands aan. Ik ben niet de ‘ Die Hard Sustainable Woman’, maar ik voel me er goed bij en daarnaast is het ook een heel mooie mode. Het zit volop in de lift en het evolueert meer en meer naar vrouwelijkheid en frisheid. 

 

Als je niet van mode houdt, dan hou je misschien wel van een kop koffie of een glaasje wijn. Ik heet je welkom, voor een leuke babbel of een rustig momentje voor jezelf. In de wintermaanden is de koffiehoek in de winkel gesloten, maar wanneer het terrasjesweer is, ben je zeer welkom in ons heerlijke tuintje!

 

Samen of alleen, genieten van het moment en tevreden, met of zonder aankoop, naar buiten stappen...

 

Dat is AnneMuze!