Geïnspireerd door creatievelingen willen wij plaats maken voor kunst en creaties. Hieronder zetten wij kunstenaars in de kijker, waarvan u enkele werken kan vinden en kopen in onze winkel. Wij staan open om steeds opnieuw geïnspireerd te worden, contacteer ons gerust als jij iemand kent die in de kijker wil gezet worden!

 

VANDAAG IN ANNEMUZE

 

STEEDS IN ANNEMUZE VERKRIJGBAAR

 

Ruth Van De Steene

Schrijfster

geboren in 1987, een schrijfster en activiste voor het goede leven met een rechtendiploma, ze probeert in eenvoudig schrijven diepgang te steken en daar mooie creaties mee te maken. (https://ruthvandesteene.com)

 

 

 

Sigrid Spinnox

Fotografe

In 2013-2015 werd zij samen met 8 andere geselecteerd als Stadsfotograaf met als eindresultaat een boek en een tentoonstelling in het MAS. In de straten van Antwerpen of waar ze zich ook bevindt, ziet ze mensen floreren en falen. Ze fotografeert hen met mededogen, respect en warmte. Echter blijft ze niet enkel in haar eigen stad Antwerpen om de wereld te fotograferen. Doorheen de jaren is haar aandacht in haar eigen werk meer en meer verschoven naar het opzoeken van de stilte. De stilte van het landschap, maar ook het enorme respect dat zij heeft voor het fenomeen aarde.

(www.sigridspinnox.com)

NIET MEER IN ANNEMUZE VERKRIJGBAAR, MAAR WEL NOG STEEDS FAN